Over ons

Deze pagina heet dan wel "over ons", maar gaat eigenlijk over mij. Ik ben Ralf Ottenheijm en heb ruim 20 jaar in de verkoop gewerkt voor een aantal multinationals. In 2021 (of eigenlijk al eerder) kwam ik op het idee om voor mezelf te gaan beginnen. Internet Marketing heeft al jaren mijn interesse. Na heel veel cursussen op het gebied van internet marketing en alles wat daarbij komt kijken, ben ik medio 2021 voor mezelf begonnen. Onder de naam Otti Online wil ik MKB-ers helpen om meer zichtbaarheid te krijgen in de zoekmachines en met name om hun Google Mijn Bedrijf richting (of liefst in) de top 3 van Google Maps te krijgen.

Een andere dienst die ik aan wil bieden is het maken van een mobiele app. Hiermee kan de MKB-er sneller zijn klanten bereiken die zijn app geïnstalleerd hebben. Zo'n mobiele app kan veel functionaliteiten bieden, waarmee hij geschikt gemaakt kan worden voor salons (met bijvoorbeeld een afspraken kalender), horeca en winkels (met spaarkaarten of kortingsbonnen), maar ook makelaars die al hun objecten kunnen presenteren in hun app.

 

Vraag me gerust naar de mogelijkheden.

 

Google certificaat otti-online marketing
Google certificaat Otti-Online Marketing
Ralf ottenheijm
Otti-Online Marketing