SEO BOOSTER

Seo booster voor pagina 1 in google

Wat is de SEO Booster?

De SEO BOOSTER geeft jouw website een extra zet, ofwel een boost richting pagina 1 van Google. Want dat is waar jouw website moet staan, wil je nieuw internetverkeer, en dus klanten, op je pagina krijgen.  En dan ook nog het liefst bij de eerste 3 organische resultaten op de eerste pagina, want daar gaan de meeste kliks naar toe, samen met de Google Maps resultaten (indien vertoond).

Jouw website moet voor toepassing van de SEO Booster wel aan een aantal voorwaarden voldoen:

Beveiligde website

  • Je website moet beveiligd zijn en je websiteadres moet met https:// beginnen als je naar de browserregel kijkt. Het slotje (dat gesloten moet zijn) geeft aan of je website beveiligd is.

Dit is eigenlijk voor websites bedoeld die met accounts werken waar je kunt inloggen of waar betalingsgegevens verwerkt worden. Maar voor Google is dit een ook zogenaamde rankingfactor. Een van de factoren waarop je website een beetje extra kan scoren om hoger weeregegeven te worden.

Dus een website die beveiligd is zal meestal de voorkeur krijgen boven eentje die nog als http:// staat, dus zonder "s".

 

Hieronder zie je de situatie als je website beveiligd is. Het slotje dat links van het webadres staat is gesloten, dus veilig.

Seo booster voorwaarde 1

Pagina's of website SEO-proof

  • Wanneer je SEO Booster zijn werk wil laten doen, moet je website geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines. Iets specifieker houdt dat in dat je individuele pagina's waarvoor je in Google wil scoren geoptimaliseerd moeten zijn. 
Seo optimaliseren

Pagina's geïndexeerd door Google

  • Tot slot is het, naast het zojuist genoemde SEO aspect, van belang dat de door jou gewenste pagina al door Google wordt gezien. Het is namelijk geen vanzelfsprekendheid dat dit zo is. Je kunt pagina's laten indexeren wanneer dit nog niet gebeurd is. Hierdoor gaat Google ze meenemen in de zoekopdrachten.

 

Dit zijn de drie belangrijkste voorwaarden voor het gebruik van de SEO Booster. Wanneer jouw website/pagina er niet voor geschikt is zullen we je dit ook zeggen. Want dan heeft investeren hierin geen zin. Je zult dan eerst je website in orde moeten (laten) maken. Dit kan je vaste SEO bedrijf voor je doen, maar Otti-Online doet dit natuurlijk ook graag voor je.

Ben je niet zeker of alles op orde is, bel dan of stuur een mail met het verzoek om te kijken of je website geschikt is voor de SEO Booster. Vermeld hierbij altijd even je website en bedrijfsnaam en eigen naam.

Mijn website is SEO-proof. Is dat niet genoeg?

SEO houdt niet op nadat je bepaalde onderdelen op je website hebt geoptimaliseerd. Het is doorgaand proces. Google voert vaak nieuwe updates uit waardoor aanpassingen nodig zijn en je eigenlijk nooit echt klaar bent.

Maar of SEO-proof zijn voor je website niet genoeg is, kunnen we zeggen dat het je website zeker goed gaat doen. Maar omdat ook concurrentie niet stil zit, kan het raadzaam zijn de SEO-Booster in te zetten, om sneller op de 1e pagina van Google te komen. Het liefst zelfs bij de eerste 3 op pagina 1.

Zoekmachine optimalisatie venlo seo experts

Moet ik mijn Google-Bedrijfs Pagina ook optimaliseren?

Met de SEO-booster kunnen we niet je Google Bedrijf Profiel rechtstreeks boosteren. Het is wel zo dat het verstandig is om je GBP te gebruiken en up to date te houden.

Maar het boosteren van je website geeft indirect WEL een signaal af naar Google om je GBP ook hoger te gaan weergeven in de rankings in Google Maps.

Kan ik een Youtube-video Boosteren?

Ja, je kunt ook een Youtube-video laten boosteren. Ook hier gaat het erom dat je video-SEO op orde is. Dus o.a. de titel en beschrijving van de video alsook de tags moeten ingevuld zijn.

Benieuwd hoe Otti-Online jou kan helpen?

Dat ligt aan de situatie en markt waarin je bedrijf zit. Misschien kan een app voor jou nu het verschil maken. Maar wellicht is het beter om in Google Maps beter naar voren te komen en hoger in de zoekresultaten te komen. Of heb je juist in Google Zoeken veel te winnen. Bel eens vrijblijvend om dit te bespreken.